Oktober - 2021

NePoToSrCePeSo
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  
Statistika strani...

Skupaj objav 641
Skupaj ogledov 1435065 strani
Oddano glasov 1199

Skupaj 2160110 prikazov
Skupaj 67369 obiskov
Online 2 obiskovalcev

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Franci Štiberc

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani 100. obletnica - ŠK Branik - Maribor!

 Četrtek, 18. junij 2015 10:14:13 - Uradno

Spletna stran - drugič


Spletna stran našega kluba je še v razvojni fazi, mora še shoditi, preboleti otroške bolezni, preživeti puberteto in postati tradicinalni član družine slovenskih spletnih šahovskih strani - portalov. Vodstvo kluba ima željo po čim širšem informiranju slovenske šahovske javnosti in svojih zvestih članov o svojem delovanju, z organizacijo šahovskih dogodkov - turnirjev, animirati šahiste širše mariborske regije pri igranju kraljevske igre in nadaljevati skoraj sto letno tradicijo in poslanstvo. S spletno stranjo stopa klub na slovensko spletno šahovsko sceno. Vsebina in podoba spletne strani je zelo pomembna saj neobiskana in neaktualna vsebina strani ne dosega svojega namena. V nastajanju celostne podobe strani in njene strani lahko sodelujete tudi vi - z oceno naših prizadevanj. Naša želja je posredovati tiste vsebine zaradi katerih boste z veseljem klikali - obiskovali našo spletno stran.
Interaktivnost kot edinstvena prednost interneta pred klasičnimi mediji, omogoča spletnim uporabnikom aktivno udeležbo v procesu komuniciranja in vzpostavitev dvosmerne komunikacije s spletno stranjo - zato vas vabimo, da si vzamete par minut časa in izpolnite našo anketo!


Podoba spletne strani je zelo pomembna saj daje prvi vtis vsakemu obiskovalcu in ustvarja "imidž" o klubu in njegovih članih. Izraža strategijo, vizijo in poslanstvo kluba ter utrjuje kulturo kluba. Spletna stran mora imeti jasno oblikovno konsistenco, ki jo sestavlja poenotena uporaba, barv, grafičnih in vsebinskih elementov. Osrednja stran predstavlja okostje vsake spletne predstavitve. Obiskovalec dobi s prihodom na osrednjo stran prvi vtis o klubu in tudi o tem, kaj lahko pričakuje na podstraneh. Ker so prve sekunde po prihodu uporabnika na spletno stran najbolj pomembne, morajo biti spletne strani oblikovane in zasnovane tako, da dajo uporabniku razlog, da na njih ostane. Dobro narejena oblikovna podoba je tista, ki doseže harmonijo barv, slik in vsebine.Zavedati se pa moramo, da je še tako dobro oblikovana spletna stran brez vrednosti, če ne vsebuje relevantne vsebine, ki bi prepričala obiskovalce, da je na spletni strani vredno ostati. Eden izmed poglavitnih ciljev vsake spletne strani je objava zanimivih in uporabnih informacij, ki bodo podane tako, da bodo pritegnile obiskovalce. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da mora biti objavljena vsebina slovnično pravilna. To pa seveda ni edini kriterij, ki mu je potrebno zadostiti, saj je potrebno poskrbeti tudi za ažurnost, relevantnost in verodostojna vsebine. Vsebina mora biti uporabnikom podana v razumljivi in pregledni obliki. Poudarek naše spletne strani naj bo - vaše glasovanje!

Ocena:   Ogledov: 5437  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|