November - 2021

NePoToSrCePeSo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  




Statistika strani...

Skupaj objav 641
Skupaj ogledov 1444937 strani
Oddano glasov 1199

Skupaj 2173505 prikazov
Skupaj 68923 obiskov
Online 5 obiskovalcev

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Franci Štiberc

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani 100. obletnica - ŠK Branik - Maribor!

 Petek, 27. marec 2020 11:15:41 - Novice

Turnir izivalcev - prestavljen


Bilo je ves čas v zraku! FIDE je začasno prekinila kandidatski turnir! Razlog za to odločitev je, da bo Rusija zaradi pandemije koronavirusa z jutrišnjim dnem (27. marca) do nadaljnjega ustavila zračni promet, FIDE pa udeležencem ne more zagotoviti prevoza in vrnitve na njihove destinacije. Nov termin bo določen, ko bodo to omogočale globalne razmere.

K sreči je vsaj prvi del vceloti pod streho. V derbiju zadnjega kroga je Vachier-Lagrave ugnal Nepomnjaščija in ga ujel na vrhu. Razlike med udeleženci niso neujemljive, zato se obeta izjemno atraktiven in negotov »drugi polčas«.
Vlada Ruske federacije je danes sporočila, da Rusija od 27. marca 2020 prekinja zračni promet z drugimi državami, ne da bi navedla časovne okvire.



Sporočilo FIDE:

FIDE turnirja ne more nadaljevati brez garancij za varno in pravočasno vrnitev domov. V tem primeru in na podlagi določbe 1.5. Pravila turnirja za kandidate, predsednik FIDE se je odločil, da bo turnir ustavil. Nadaljevalo se bo kasneje, natančne datume pa bomo objavili takoj, ko bodo dopuščale globalne razmere, povezane s pandemijo COVID-19.
Kot je bilo določeno s posebnimi pravili, dogovorjenimi z igralci pred začetkom prireditve, rezultati 7 odigranih krogov ostanejo veljavni, turnir pa se bo nadaljeval v isti sestavi, začenši z igrami 8. kroga. FIDE se zahvaljuje igralcem, uradnikom, prostovoljcem in celotni ekipi organizatorjev, vključno s Šahovsko zvezo Rusije in glavnim partnerjem turnirja - SIMA-Land.


Lep pozdrav,
Arkadij Dvorkovič,
Predsednik FIDE

Zanimiv članek na blogu Republika-Športa

Ocena:   Ogledov: 524  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!


Komentarji:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|