September - 2021

NePoToSrCePeSo
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  
Statistika strani...

Skupaj objav 638
Skupaj ogledov 1423641 strani
Oddano glasov 1194

Skupaj 2144257 prikazov
Skupaj 65917 obiskov
Online 2 obiskovalcev

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Franci Štiberc

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani 100. obletnica - ŠK Branik - Maribor!

 Četrtek, 30. april 2020 11:15:48 - Novice

Spletno hitropotezno prvenstvo
Šahisti imamo priložnost in možnost, da se na unikaten način spopademo s pandemijo koronavirusa – na daljavo. Ideja o prvem slovenskem online prvenstvu se je porodila spontano, ob spremljanju navdušenega šahiranja milijonov na šahovskih portalih. Zakaj v nepregledni množici raznih turnirjev in prijateljskih obračunov ne organizirati tekmovanja, ki bo šahistom velik izziv in bo hkrati vzbujalo ponos, da so delček veledogodka, ki je pisal šahovsko zgodovino?


Online hitropotezno prvenstvo Slovenije bo v soboto, 9. maja, z začetkom ob 18. uri. Organizirali ga bomo na šahovskem portalu Chess.com ali kakšni drugi šahovski platformi, če se bo pokazala kot bolj praktična.

V isti sapi vabimo in pozivamo šahovske organizatorje širom Evrope in sveta, da se vključijo v projekt in v svojih domovinah na isti dan in uro pripravijo svoja državna prvenstva.


Gre sicer (zaenkrat) za neformalno tekmovanje, veseli pa bomo, če se bodo v projekt na kakršen koli način vključile šahovske zveze. Od federacij pričakujemo zlasti promocijo, pa vzpodbuditev strokovnih kadrov za sodelovanje ter podporo pri oblikovanju ekip izvajalcev. Hkrati predlagamo, da svoje šampionate proglasijo za prva uradna online državna prvenstva.

Nagrad in pristopnine - ni. Vsi bomo vse naredili brez honorarjev. To je naš prispevek v boju zaoptimizem proti pesimizmu. Želimo si velike množičnosti. Šahovsko sporočilo širši javnosti je: Korona, potolkli te bomo!

Informacije o turnirju

Ocena:   Ogledov: 411  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!


Komentarji:

 Trenutno ni dodanih mnenj!

Dodaj mnenje:

Vzdevek: E_mail:
Mnenje:
Vsa polja so obvezna!

Vse obiskovalce naprošamo, da ob pisanju sporočil in mnenj upoštevajo pravila lepega vedenja! Za neprimerno vsebino poslanih sporočil lastnik spletnega mesta ne odgovarja, takšna sporočila bomo brisali!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|