Avgust - 2022

NePoToSrCePeSo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  
Statistika strani...

Skupaj objav 648
Skupaj ogledov 1541323 strani
Oddano glasov 1207

Skupaj 2419819 prikazov
Skupaj 79105 obiskov
Online 3 obiskovalcev

Postanite sponzor

Za izpolnitev vseh naših načrtov in za normalno delovanje društva, seveda ne gre brez finančnih sredstev zato vas vabimo in naprošamo, da nam s finančnim prispevkom pomagate pri delovanju kluba. Za vaše sodelovanje, kot tudi za vso podporo, ki jo boste nudili našemu šahovskemu klubu, se iskreno zahvaljujemo!


Impresum

Lastnik:
ŠK Branik Maribor
Odgovorni urednik:
Miran Zupe
Tehnično urejanje:
Goran Krulić

Za vsebino spletne strani in posameznih rubrik odgovarja urednik, za vsebino "Koledar dogodkov" odgovarja organizator dogodka, ki je vsebino posredoval naši spletni strani ali jo objavil na spletni strani ŠZS.


Dobrodošli na spletni strani Šahovski klub Branik Maribor!

 Ponedeljek, 13. maj 2019 08:30:19 - Uradno

Praznovanje obletnice ŠK Branik


Šahovski klub BRANIK MARIBOR je v času pričakovanja, praznovanja, stote obletnice delovanja Mariborskega šahovskega kluba in delovanja kluba ŠK Branik Maribor. Prehojena je bila pot, ki je zaznamovala obdobje ustanovitve, uspehov in razočaranj, vendar ljudje, ki so delovali v dobrobit šahu niso nikoli obupali in tako se je šah obdržal do današnjih dni, tako po kvaliteti, uspehih in članstvu.
Še več, presegli smo pričakovanja, seveda po zaslugi entuziastov, ki so v vseh teh letih prostovoljno delali na razvoju in kvaliteti igranja šaha, ki se ves čas tudi odraža na doseženih rezultatih. Sigurno ne morem mimo tega , da omenim zaslužne člane kluba: Miran Zupe, Jecl Stanko, Jure Pleič, Mitja Čander, Silven Majhenič, Božidar Babič, Darko Špelec, Hajrudin Zvekič, Goran Krulič in še bi lahko našteval, kajti pripadnost članov klubu je zaznamovala vse dobre rezultate, ki so jih naši člani dosegali.

V mnogokateri (šahovski) sredini se pogosto najdejo posamezniki, ki zraven šahovskih potez odigrajo tudi druge poteze, ki pa zagotovo niso v korist niti sredini, iz katere izhajajo, niti šahu nasploh. Ob tem se ne zavedamo dovolj dejstva, da sta tako klub kot šah nasploh nad našo majhnostjo in, da moramo vsi storiti vse v dobrobit naše institucije in nenazadnje tudi šaha.

Maj je najlepši mesec, ki zaznamuje kar nekaj odmevnih dogodkov in eden od teh je tudi praznovanje ŠK Branik Maribor, ki bo praznik stote obletnice obeležil z kar nekaj turnirji in svečano akademijo 18.05.2019, kot si jo zasluži "Mariborski šah", ki ga s ponosom nadaljuje v prihodnost s svojim vodstvom šahovski klub Branik Maribor.

Praznujte z nami...

Silven MAJHENIČ


Ocena:   Ogledov: 2061  Prispeval: Tajnik

  5 najvišja ocena!

Strani/stran: 1/1 |< < 1 > >|